Posouzení informačního systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mého zkoumání bakalářské práce je analýza a návrh změn informačního systému pro maloobchodní společnost, jejichž změny budou sloužit k lepší efektivitě práce a změně funkcí. Práce se soustředí na analýzu současného stavu z pohledu softwaru i hardwaru. Poté následuje samotný návrh změn pro informační systém a jeho hardware, který dopomůže ke zlepšení procesů ve firmě a zvýšení produktivity práce.
The goal of my research of the bachelor's thesis is to analyse and propose changes to the information system for a retail company, which will serve to improve work efficiency and change functions. The work focuses on the analysis of the current state from software and hardware point of view. This is followed by the actual proposal of changes for the information system and its hardware, which will help to improve the company's processes and increase work productivity.
Description
Citation
ONDRÁK, F. Posouzení informačního systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) Ing. Petr Sedlák (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Matej Zápotočný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky vedoucího: Jakým způsobem jste provedl vyhodnocení zvýšení efektivity událostí na straně 57? Zodpovězeno doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc: Jakým způsobem jste postupoval při posuzování informačního systému z metodologického hlediska? Zodpovězeno Ing. Viktor Ondrák, Ph.D.: Vysvětlete pojem "skenování děr", který jste uvedl ve vaší práci? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO