Rozšiřující programový modul pro databázový server geotechnických zkoušek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V mojej bakalárskej práci sa zameriavam na vytvorenie nových funkcionalít v už existujúcej databáze. Konkrétne o monitorovanie skúšok, vzoriek a úloh. Vytvorenie WEB rozhrania. Na WEB rozhraní navrhnúť a vypracovať reporty. Cieľom mojej bakalárskej práce je navrhnúť riešenie ako by som jednotlivé požadované funkcionality od zákazníka.
In my bachelor thesis we focus on creating new functionalities in an existing database. Specifically, on the control of tests, samples and tasks. Creating a WEB interface. Design and prepare reports for the WEB interface. The aim of my bachelor thesis is to design a solution how I would like to perform a certain functionality from the customer solved.
Description
Citation
KNOTEKOVÁ, H. Rozšiřující programový modul pro databázový server geotechnických zkoušek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-22
Defence
Otázky vedoucího - Odpovězeno Otázky oponenta - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO