Podpora prodeje a reklama konkrétního golfového areálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci, především na podporu prodeje a reklamu společnosti Golferia, s. r. o. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, jako je marketing, marketingová komunikace a komunikační mix. V druhé části analyzujeme a na základě zvolených analýz vyhodnocujeme současnou situaci ve společnosti. V závěrečné části jsou uvedeny doporučení a návrhy na zlepšení stavu společnosti.
The bacheor thesis focuses on marketing communication, especially on sales promotion and advertising of the company Golferia s. r. o. The teoretical part explains the basic concepts such as marketing, marketing communication and communication mix. In the second part we analyze and based on selected analyzes, evalutes the current situation in the company. The final part contains reccomendations and suggestions to improve the state of the company.
Description
Citation
PROSOVÁ, M. Podpora prodeje a reklama konkrétního golfového areálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Putnová - Proč jste zvolila jako slabou stránku snobskou pověst? - odpovězeno doc. Chlebovský - Proč jste si pro analýzu konkurence zvolila resorty kolem Brna? - odpovězeno prof. Dohnal - Jaký je rozdíl mezi reklamou pro golf a pro výrobu aut? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO