Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením finanční situace společnosti Zámecká sýpka Blansko, s.r.o Práce je rozdělena do tří hlavních částí. V první části se nachází teoretická východiska pro praktickou část. Jsou zde popsány postupy výpočtů a význam jednotlivých ukazatelů. V druhé části se práce zaměřuje na výpočty ukazatelů finanční analýzy a jejich vyhodnocení. Poslední část se věnuje návrhům na zlepšení situace.
This bachelor’s thesis is aimed at evaluation of financial situation Zámecká sýpka Blansko s.r.o- company. The thesis is divided into three main parts. First part contains theoretical proposes - description of calculation formula and meaning of every financial indicator. Second part focuses on calculation of financial indicators and their evaluation. The last part puts forward solution that might help to the analyzed business.
Description
Citation
DAVID, P. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Schüller: Jak jste přišel na zvolená data? odpovězeno Ing. Bumberová: Víte v jakém období začínající firmy mohou krachnout? odpovězeno Ing. Bumberová: Na základě jakých analýz stavíte Vaše návrhy? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO