Podpora prodeje a reklama konkrétní společnosti respektující reakce spotřebitele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalárska práca sa zameriava na online marketingovú komunikáciu spoločnosti Cyklospeciality s.r.o. Práca zakladá na poznatkoch popísaných v teoretickej časti. V analytickej časti je skúmaná problematika pohlavia spotrebiteľov v marketingovej komunikácii zvolenej spoločnosti, ktorá je doplnená analýzou konkurencie a dotazníkovým výskumom. Na základe zistených výsledkov sú navrhnuté zmeny na úpravu online komunikačného mixu.
The bachelor thesis is focusing on the online marketing communication of the company Cyklospeciality s.r.o. The thesis is based on the information described in the theoretical part. The analytical part examines the issue of gender of consumers in the marketing communication of the selected company, which is followed by analysis of competition and questionnaire research. Based on the obtained results, changes are suggested to adjust the online communication mix.
Description
Citation
TROFIMENKOVÁ, M. Podpora prodeje a reklama konkrétní společnosti respektující reakce spotřebitele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
Otázka vedoucího práce: Z jakého důvodu jsou podle Vás spotřebitelské soutěže mezi lidmi tak oblíbené? - Odpovězeno Otázka oponenta práce: Jaké zjištění při analýze mělo největší význam pro budoucí plánování kampaní ať už nových nebo optimalizaci současných? - Odpovězeno Ph.D. Luňáček: Jakým způsobem poznáte, že zákazník je muž nebo žena v rámci marketingové komunikace? - Odpovězeno Ph.D. Hornungová. Jaké je zacílení eshopu? Jaký je přibližný rozpočet na influencera? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO