Financování podnikatelských aktivit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá možnostmi financování nového automobilu pro hutní firmu. V první části je popsán dlouhodobý majetek a jeho základní způsoby financování. Druhá část je praktická a zde je představena vybraná firma, její finanční analýza, specifikována konkrétní investice a vyhodnocení, zda investici financovat úvěrem či leasingem.
The Bachelor thesis looks at the possibilities of financing a new car for a metallurgical company. The first part describes the fixed assets and their basic financing methods. The second part is practical and here is presented a selected firm, its financial analysis, specified investments and an evaluation of whether to finance the investment with a loan or a lease.
Description
Citation
ULMAN, M. Financování podnikatelských aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
otázky oponenta - odpovězeno doc. Putnová - Proč v názvu práce uvádíte financování více aktivit, když tématem Vaší práce je pouze jedna aktivita? - odpovězeno doc. Putnová - V čem je Váš osobní přínos práce? - částečně odpovězeno doc. Žižlavský - Připomínky k přínosu práce. doc. Žižlavský - Kde jste použil metody uvedené v teorii? - částečně odpovězeno doc. Chlebovský - Proč jste prováděl finanční analýzu kvůli nákupu jednoho auta? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO