Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na hodnocení finanční situace společnosti OK PYRUS, s.r.o. v letech 2015-2019 za pomoci vybraných metod finanční analýzy. V teoretické části jsou rozebrány jednotlivé ukazatele finanční analýzy, které jsou využity v analytické části. Analytická část obsahuje výpočty ukazatelů a k nim patřící grafy. Další praktická část je zaměřena na vyhodnocení vypočítaných výsledků a na návrhy, které prostřednictvím změn, jež při aplikaci do reálného prostředí, by měla vést ke zlepšení finanční situace společnosti.
This bachelor thesis is based on the financial situation of OK PYRUS, s.r.o. in 2015-2019 for supporting methods of financial analysis. In theoretical studies, there are several relevant analyzes of financial analysis, which are based on analytical studies. Analytics has a fixed number of overheads and no charts. This practice is based on the fact that it is a very promising and successful solution, as it is a real estate agent, because it is a real-time application of prostitution in the field of financial support.
Description
Citation
ŠULC, M. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-23
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Putnová - Čím si vysvětlujete zájem o roubenky, který se prokazatelně v ČR zvyšuje? - odpovězeno doc. Chlebovský - V jaké kategorii je momentálně pozemek ve Vašem návrhu (zemědělský, komerční,...)? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO