Aplikace chytrých hodinek pro podporu sportovního tréninku a závodů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce je vytvořit aplikaci na chytré hodinky, která umožní měřit závody a tréninky, případně vytvářet lokalizační podklady pro tuto činnost. Aplikace je implementovaná pro mobilní zařízení s operačním systémem Android a iOS. Pro chytré hodinky je podporován operační systém Wear OS. V práci je popsána teorie programování pro mobilní operační systémy a programování na operační systém Wear OS. V praktické části je popsaný návrh, implementace a testování. Pro implementaci mobilní aplikace jsem zvolil framework Flutter spolu s jazykem Dart. Pro aplikaci na chytré hodinky jsem zvolil framework Flutter spolu s jazykem Dart. Výsledná aplikace umožňuje uživatelům měřit závody a tréninky.
The aim of the work is to create an application for a smart watch, which will allow you to measure races and trainings, or create localization data for this activity. The application is implemented for mobile devices with the Android and iOS operating systems. The Wear OS operating system is supported for smart watches. The thesis describes the theory of programming for mobile operating systems and programming for the operating system Wear OS. The practical part describes the design, implementation and testing. For the implementation of the mobile application as well as for the smart watch application I decided to choose Flutter framework and programming language Dart. The resulting application allow users to measure races and workouts.
Description
Citation
DOHNALÍK, P. Aplikace chytrých hodinek pro podporu sportovního tréninku a závodů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Bezpečnost informačních technologií
Comittee
doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) Mgr. Kamil Malinka, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Co se stane, pokud bych například na okruhu jel opačným směrem (nejprve cíl, předposlední brána, ..., start)? Barva pozadí se mění I na zelenou a rudou. Budou v tomto případě vidět ovládací prvky, které jsou právě zelené a červené? Lineární regrese pro zpřesnění výsledků nemusí přesně fungovat při nekonstantní rychlosti. Dá se tento případ řešit nějak jinak? Jaká je přesnost měření? Jak by bylo možné přesnost zvýšit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO