Optimalizace procesů ve službách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o optimalizaci procesů v hotelových službách. Řešení je zaměřeno na procesy související s ubytováním a zabezpečované recepcí hotelu, které vedou k odstranění rutinních činností, eliminace duplicit dat v dokumentech a jejich digitalizace. Práce je rozdělena na tři části, které se věnují teoretickému vymezení, analýze a zlepšení procesu.
This bachelor’s thesis is aimed on process optimization in hotel services. The solution is focused on processes related with accommodation assured by hotel reception, which lead to elimination of routine activities, the elimination of data duplication and their digitalization. The thesis is divided into three parts, which are devoted to theoretical delimination, analysis and process improvement.
Description
Citation
ILLEK, A. Optimalizace procesů ve službách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Otázka od oponenta - zodpovězeno doc. Chlebovský : Jste schopen říct, jestli vaše návrhy mohou vést k tomu, že budou v hotelu vyšší tržby? - zodpovězeno Ing. Luňáček: Upřesněte náklady na pořízení SW - zodpovězeno Ing. Mráček: Máte zmapováno, jak mají tyto procesy nastaveny konkurenti? - zodpovězeno Ing. Doubravský: Jaký IS hotel využívá? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO