Rozvoj malého rodinného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou rozvoje rodinného podniku Vinařství Výmola v obci Mikulčice na jižní Moravě v návaznosti s rostoucí pracovní poptávkou na provoz podniku. Na úvod práce jsou stanoveny a popsány analýzy, které jsou následně aplikovány na trh, v kterém se podnik pohybuje, a na podnik samotný. V návrhové části je rozvržena implementace rozvoje podniku.
The bachelor's thesis deals with the development of the family business Vinařství Výmola in the village of Mikulčice in South Moravia in connection with the growing labor demand for the operation of the company. At the beginning of the work, analyzes are determined and described, which are then applied to the market in which the company operates and to the company itself. The implementation of the development of the company is scheduled in the design part.
Description
Citation
ŠIMČÍK, M. Rozvoj malého rodinného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Otázky oponenta: 1. Vašim návrhem je zaměstnání nového pracovníka, jeho hledání budete dle harmonogramu věnovat 1 měsíc. Náklady na hledání nové pracovní síly jsou dle vás nulové. Jaké jsou ceny za zprostředkování zaměstnance personálními agenturami či weby v okolí Mikulčic? - odpovězeno 2. V SLEPT analýze hodnotíte inflaci a prezentujete predikci společnosti Deloitte. Jaká je součaná výše inflace, jaké jsou predikce ČNB a Evropské centrální banky pro rok 2021 a 2022. Jak inflace ovlivní ekonomiku vinařství? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO