Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je analýza finanční situace podniku EL DAMA s.r.o. na základě účetních závěrek s využitím zvolených metod a ukazatelů finanční analýzy mezi lety 2016 až 2019. Na základě vypracované analýzy jsou sepsány návrhy na zlepšení finanční situace podniku.
The subject of this bachelor thesis is an analysis of the financial situation of the company EL DAMA s.r.o. based on financial statements from 2016 to 2019 using selected methods and indicators. Based on the analysis provided, suggestions are made to improve the company's financial situation.
Description
Citation
STAVĚL, O. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
otázky vedoucího - nejsou otázky oponenta - zodpovězeno otázky komise: doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D.: Proč si myslíte, že je řízení pohledávek takový problém, který by měla firma řešit? - zodpovězeno Nevedlo by zpřísnění podmínek splatnosti ke znevýhodnění oproti konkurenci? - zodpovězeno Ing. Veronika Bumberová, Ph.D.: Nemohla by firma využít politiky záloh? - zodpovězeno Kdo je odběratelem podniku? - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Proč jste nevyužil všechny doporučené zdroje uvedené v zadání? - nezodpovězeno Na základě čeho jste definoval jednotlivé prvky ve SWOT matici, z jakých analýz jste vycházel? - nezodpovězeno Jaké jsou podmínky pro použití vývěsního štítu v lokalitě Brno? - nezodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO