Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá hodnocením finanční situace společnosti KLEIN automotive s.r.o. v letech 2015 až 2019. Skládá se ze dvou částí, teoretické a praktické. V první z nich jsou popsány vybrané metody finanční analýzy. Ve druhé části je pak zvolený podnik stručně charakterizován a následně je provedena finanční analýza. V závěru jsou naměřené výsledky sumarizovány a na jejich základě jsou představeny vlastní návrhy vedoucí ke zlepšení finanční situace podniku.
The bachelor thesis deals with evaluation of financial situation of KLEIN automotive s.r.o. company during the years 2015 – 2019. It consists of two parts – theoretical and practical one. The first part describes chosen methods of financial analysis. The second part briefly characterizes a chosen company and then the financial analysis is performed. In conclusion, the outcomes are summarized and based on those, own suggestions leading to improvement of financial situation of the company are provided.
Description
Citation
TEMPÍR, S. Zhodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Otázky od oponenta - zodpovězeno doc. Bartoš - Nemyslíte si, že by se firma na základě uvedených informací měla zabývat dobou obratu závazků v porovnání s dobou obratu pohledávek? Proč jste se nedíval např. také na úrokové krytí? - částečně zodpovězeno Ing. Luňáček - Jak chcete technicky vyřešit, aby v případě zavedení vašeho návrhu systému byl na pracovišti zabezpečen dostatečný počet pracovníků? - zodpovězeno Ing. Mráček - Motivační příplatek se bude s časem blížící se směny zvyšovat? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO