Návrh změn konceptu řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení dosavadního systému odměňování zaměstnanců společnosti Provident Financial s. r. o. a na následné vyhotovení návrhů pro případné změny. Základem je dotazníkové šetření mezi zaměstnanci s cílem zjistit jejich názory a spokojenost s dosavadním systémem odměňování vedoucím k jejich spokojenosti.
This bachelor's thesis is focused on evaluating the current system of remuneration of provident financial s.r.o. employees and on subsequent drafting of proposals for possible changes. The basis is a questionnaire survey among employees in order to find out their opinions and satisfaction with the current remuneration system leading to their satisfaction.
Description
Citation
PEŤOVÁ, A. Návrh změn konceptu řízení lidských zdrojů ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-24
Defence
Otázky od oponenta - zodpovězeno doc. Chlebovský -Do jaké míry jste pracovala s uvedenými hodnotami ve SWOT analýze dál? Využila jste tyto hodnoty jako priority pro stanovení návrhů? Ohodnocení jednotlivých faktorů jste dělala sama nebo jste to s někým konzultovala? - zodpovězeno Ing. Mráček - Pokud zaměstnanci necestují na pracoviště s využitím MHD, nemají nárok na příspěvek na dopravu? Co například v případě využití elektrokol? - zodpovězeno doc. Bartoš - Připomínky k formálním náležitostem práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO