Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavní náplní této diplomové práce je návrh podnikatelského záměru pro další rozvoj firmu zabývající se distribucí cideru do České republiky. Tato práce zohledňuje teoretická východiska jako jsou aktuální právní předpisy související s přípravou a realizací podnikatelského záměru, SLEPTE analýza, SWOT analýza, Porterův model. Dále pomocí těchto analýz podrobně analyzuji interní i externí prostředí, ve kterém bude společnost působit. V poslední části se věnuji vlastnímu návrhu provedení realizace podnikatelského záměru a to včetně zhodnocení náročnosti a rizik jeho realizace.
The main objective of this thesis is to design a business plan for further development company engaged in the distribution of cider in the Czech Republic. The first part deals with theoretical knowledge on setting up a business and creating a business plan. Further details will analyze internal and external environment in which the company will pursue. The last section is devoted to design my own proposal for implementing a business plan, including cost and risk assessment of its implementation.
Description
Citation
MIHOLOVÁ, B. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO