Problematika chlazení el. strojů v automobilech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je seznámení se s elektrickými stroji v automobilech a vypracování přehledu těchto strojů. Dále změřit ventilační okruh malého stroje za pomoci Thomasova válce. A také si přiblížit problematiku výpočtů těchto ventilačních měření.
The aim of this bachelor‘s project was introduction with the electrical machine in the car and make overview of these machines. Measure ventilation circuit the small machime with help of Thomas cylinder. And the calculation of the issue measurement of ventilation.
Description
Citation
NOVOTNÝ, J. Problematika chlazení el. strojů v automobilech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Skalka, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student obhajoval bakalářskou práci na téma Problematika chlazení el. strojů v automobilech. Student uvedl komisi do problematiky chlazení elektrických strojů. Student uvedl jaké elektrické stroje se v automobilech vyskytují. Dále popsal měřící pracoviště pro určení chlazení el. strojů. Student uvedl získané výsledky z měření na měřícím pracovišti. Komise zhodnotila, že výsledky práce nekorespondují zcela se zadáním práce. Některá literatura ani její odkazování v textu neodpovídá standartům norem ČSN ISO 690 (bibliografické citace) a ČSN ISO 5966 (Dokumentace - Formální úprava vědeckých a technických zpráv). Student odpověděl na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO