Statické řešení monolitické konstrukce administrativní budovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh a posouzení monolitické konstrukce administrativní budovy, respektive jejich hlavních částí – desky, průvlaku, sloupů a suterénní stěny. Statické řešení je provedeno ve výpočetním programu SCIA Engineer 20.0.2028. Výstupem práce je statický výpočet a výkresová část, která je zpracována v softwaru AutoCAD.
The master thesis is focused on the design and assessment of the monolithic structure of an office building, respectively their main parts - slab, span, columns and basement wall. The static solution is performed in the SCIA Engineer 20.0.2028 computer program. The output of the thesis is a static calculation and drawing part, which is processed in AutoCAD software.
Description
Citation
FRIEDOVÁ, L. Statické řešení monolitické konstrukce administrativní budovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Ivana Laníková, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ondřej Januš - tajemník, Ing. Pavlína Zlámalová - tajemník, doc. Ing. Jiří Kytýr, CSc. - člen, Ing. Martin Zlámal, Ph.D. - člen, Ing. Ondřej Januš - člen,
Date of acceptance
2022-02-03
Defence
Studentka prezentovala výsledky své diplomové práce před komisí a následně reagovala na připomínky oponenta. Dotazy komise k diplomové práci: Ing. Šimůnek: Jak byla uvažována tlačená plocha u krajního průvlaku? -studentka odpověděla doc. Laníková: Byly sloupy posuzovány na současné působení momentů ve dvou směrech? Jak by se sloup posuzoval? - studentka odpověděla s dopomocí doc. Laníková: Jak se stanovuje plocha třmínků ve sloupech? - studentka odpověděla s dopomocí Ing. Šimůnek: Jaký je rozdíl při zadávání prutového prvku s volbou "žebro" a bez. -studentka odpověděla s dopomocí doc. Laníková: Jak byla zakotvena výztuž v průvlaku? -studentka odpověděla
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO