Dopravní průzkumy a návrh opatření - Lipůvka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá dopravními průzkumy a sledováním dat o dopravní situaci na silnici I/43 (Lipůvka), křižovatky I/43 x II/379 (Blansko) a I/43 x I/379 (Drásov). Cílém této práce je analyzovat současný stav, zjistit časové ztráty, vedlejší přínosy a negativa. Kvalifikovaně odhadnout náklady a objektivně navrhnout uvažované možné opatření.
This diploma thesis focuses on traffic research and observing data about traffic situation on the I/43 Lipuvka Road and the I/43 x II/379 (Blansko) and I/43 x II/379 (Drasov) crossroads. This thesis aims to analyse current situation, find out about time delays, secondary advantages and downsides. It also aims to expertly assess cost estimate and propose a possible solution.
Description
Citation
LONDIN, F. Dopravní průzkumy a návrh opatření - Lipůvka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
doc. Dr. Ing. Michal Varaus - předseda, doc. Ing. Petr Hýzl, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petr Veselý - tajemník, Ing. Martin Smělý, Ph.D. - člen, doc. Ing. Petr Holcner, Ph.D. - člen, Ing. Jiří Čepil - člen, Ing. Michaela Venclíková - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Student představil v deseti minutách svoji diplomovou práci na téma dopravní průzkumy a návrh opatření Poté zodpověděl na otázky oponenta: Otázka: Alternativa posunutí přechodu pro chodce? Odpověď: Odpověděl na dostatečné úrovni. Otázka: Jaké další externí náklady vznikají řidičům při popojíždění v dopravních zácpách? Odpověď: Student stručně okomentoval. Otázka: Jak byste si představoval napojení navrhovaného jihozápadního obchvatu? Odpověď: Student odpověděl na malé odborné úrovni. Diskuze: Otázka: Proč ne odbočení doprava? Odpověď: Student odpověděl na dobré úrovni. Otázka: Přijde vám korelace 0,4 dostatečná? Odpověď: Student zmínil, že je to chyba v grafu. Otázka: Graf závislosti intenzity na hustotě. Co jste tím myslel? Odpověď: Student odpověděl na velmi nízké úrovni s dopomocí komise. Otázka: Zabýval jste se velikostí tranzitní dopravy? Odpověď: Nezabýval. Student nezodpověděl na všechny otázky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO