Režijní náklady ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma mé diplomová práce je režijní náklady ve stavebním podniku. V teoretické části práce je vysvětleno, co je to stavební podnik, jaké jsou druhy nákladů, jak jsou náklady řízeny a jaké kalkulační metody se používají. V praktické části je charakterizována analyzovaná společnost. Styl, jakým společnost řídí a kalkuluje režijní náklady. Následuje vytvoření jiného způsobu kalkulace režijních nákladů, aplikace této metody na reálně provedené zakázce a následné porovnání obou metod. V závěru praktické části se nachází vyhodnocení.
The topic of my thesis is overhead costs in a construction company. The theoretical part of the thesis explains what is a construction company, what types of costs are, how costs are managed and what calculation methods are used. In the practical part is characterized the analyzed company. The style in which a company manages and calculates overhead costs. After this is created another way of calculating overhead costs, application of this method to the actually performed contract and then there is compare of both methods. At the end of the practical part is the evaluation.
Description
Citation
KOVÁŘ, J. Režijní náklady ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, Ing. Michal Mikulík - tajemník, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Závěrečnou práci obhajoval na dostatečné úrovni vyžadované pro mgr. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval dostatečně. Na otázky členů komise odpověděl na dostatečné úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděl dostatečně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na dostatečné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO