Požadavky na manažera ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá požadavky na manažery ve stavebnictví. V teoretické části jsou definovány pojmy, které jsou úzce spjaty se stavebnictvím. Definice stavební firmy, podniku, stavebního podniku, managementu a manažera. Praktická část vychází ze čtyř výzkumných otázek, které buď byly potvrzeny nebo byly vyvráceny. V závěru diplomové práce jsou vyvozené závěry a doporučení pro stavební firmy.
The diploma thesis is concerned requirements for a managers in construction engineering. In the theoretical part I define the terms, which are connected with construction engineering. Definition construction company, enterprise, construction enterprise, management and manager. The practical part is based on four research questions, which were subsequently confirmed or refuted. At the end of the diploma thesis are draw the conclusions and recommendation for construction company.
Description
Citation
MACHÁLKOVÁ, M. Požadavky na manažera ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Patrik Sokol - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Petr Skála, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2022-02-02
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO