Srovnání nákladů na výstavbu budov z hlediska jejich pláště a způsobu vytápění

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na porovnání nákladů skladeb obvodového pláště pasivní dřevostavby v závislosti na typu použité tepelné izolace a typu skladby obvodového pláště. V praktické části jsou navrženy difúzně uzavřené a difúzně otevřené skladby obvodových plášťů s různými druhy tepelných izolací. Navržené skladby jsou oceněny směrnými cenami a porovnány. Okrajově je řešen také způsob vytápění a jeho náklady.
The thesis focuses on the cost comparison of the envelope compositions of a passive wood building depending on the type of thermal insulation used and the type of envelope composition. In the practical part, diffusion closed and diffusion open envelope compositions with different types of thermal insulation are proposed. The proposed compositions are priced and compared. The heating method and its costs are also marginally addressed.
Description
Citation
SZTURC, J. Srovnání nákladů na výstavbu budov z hlediska jejich pláště a způsobu vytápění [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Aneta Oblouková - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Závěrečnou práci obhajoval na uspokojivé úrovni vyžadované pro mgr. práce. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval uspokojivě. Na otázky členů komise odpověděl na uspokojivé úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl uspokojivě. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na uspokojivé požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO