Mateřská škola

Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem Mateřské školy v Kunovicích u Uherského Hradiště. Mateřská škola má 2 nadzemní podlaží. V prvním nadzemním podlaží jsou dvě třídy, každá pro 25 dětí. Součástí tohoto podlaží je i kuchyně s kompletním vybavením pro zajištění celodenního stravování. V druhém nadzemním podlaží je malá knihovna s počítači a zázemí učitelů. Konstrukční systém je navržen zděný z keramických tvarovek zastřešený plochou a pultovou střechou. Práce obsahuje projektovou dokumentaci pro provádění stavby.
This diploma thesis deals with the design of a kindergarten in Kunovice near Uherské Hradiště. The kindergarten has two above-ground floors. There are two classes on the first floor, each for 25 children. Part of this floor is a kitchen with copmlete equipment to provide all-day dining. On the second floor there is a small library with computers and teachers´facilities. The structural system is made of brick made of ceramic fittings covered with a flat and countertop roof. The work includes project documentation fot the construction.
Description
Citation
ŠLAHAŘOVÁ, P. Mateřská škola [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Monika Manychová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Žajdlík - tajemník, Jan Skupa - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Eva Šuhajdová - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Stanislav Buchta, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Studentka v rámci prezentace představila svou závěrečnou práci na téma „Mateřská škola.“ Studentka v rámci prezentace představila lokalitu a umístění objektu. Bylo představeno dispoziční řešení jednotlivých podlaží a funkce objektu. Studentka představila konstrukční a materiálové řešení stavby. V rámci prezentace studentka objasnila reakce na dotazy oponenta, které byly následně diskutovány nad výkresovou dokumentací. V rámci odborné rozpravy byly položeny následující dotazy: Objasněte řešení kanalizace v situačním výkresu. Definujte typy zárubní. Objasněte řešení liniové drenáže. Kotvení fasádní izolace. Rozdíl mezi střešní vpustí a střešním vtokem. Objasněte řešení podlahové vpusti v kuchyni. Popište konstrukci příhradového vazníku. V jaké výšce by měla být podlaha nad terénem. Objasněte hloubku základové spáry. Studentka s velmi dobrým přehledem zaujímala odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagovala i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO