Řízení staveb z pohledu investora

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Hlavním cílem diplomové práce je uvést čtenáře do problematiky přípravy a řízení staveb z pohledu investora. Úkolem práce je popsat průběh jednotlivých fází životního cyklu projektu z pohledu investora a vypracovat potřebnou dokumentaci k řízení projektu. Výstupem práce je praktická ukázka uvedené problematiky na reálném projektu u konkrétního zadavatele a analýza plánovaných a skutečně vynaložených nákladů potřebných k realizaci projektu.
The main aim of the thesis is to introduce the reader to the issues of preparation and management of buildings from the perspective of the investor. The task of the thesis is to describe the course of individual phases of the project life cycle from the perspective of the investor and creat the relevant documentation for project management. The output of the thesis is a practical demostration of the above-mentioned issues on a real project for a specific client and an analysis of the planned and actual costs needed to ipmplement the project.
Description
Citation
GREGOROVÁ, L. Řízení staveb z pohledu investora [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. et Ing. Martin Cupal, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Aneta Oblouková - tajemník, Ing. Jakub Sabo - tajemník, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen, Ing. Svatopluk Pelčák - člen,
Date of acceptance
2022-02-01
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO