Demokratická architektura – Ostrava

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Projekt se zabývá návrhem bytového domu v kulturním centru Ostravy, který se zabývá vytvořením konceptu ekonomického a přesto kvalitního a příjemného demokratického bydlení. Koncept je proto zaměřen na demokratickou možnost navolení vlastních bytů, která by odpovídala konkrétním potřebám jejich obyvatelům a zároveň by představovala ideální bilanci mezi minimalistickým a komfortním bydlením.
The project deals with the design of an apartment building in the cultural center of Ostrava, which is focused on the creation of the concept of economic and yet high-quality and pleasant democratic housing. The concept is therefore focused on the democratic possibility of choosing one's own flats, which would meet the specific needs of their inhabitants and at the same time represent an ideal balance between minimalist and comfortable living.
Description
Citation
RODOVÁ, E. Demokratická architektura – Ostrava [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. Josef Chybík, CSc. (předseda) Ing. arch. Tomáš Havlíček (člen) Ing. arch. Roman Gale (člen) Ing. arch. Petra Žalmanová, Ph.D. (člen) Ing. arch. Nicol Galeová (člen)
Date of acceptance
Defence
- studentka prezentovala svoji práci - studentka reagovala na otázky a připomínky oponenta - komise zahájila rozpravu: dotaz k detailům projektu. Připomínka k nutnosti strojové koncepce. Dotaz na ekonomiku venkovního schodiště - spíše koncepční dotaz na dimenzi substrátu pro veg. střechu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO