Udržitelné bydlení a hraně individuálního a kolektivního prostoru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Projekt MALÉ SVETY pracuje s dvoma priestormi. Oba sú nám prirodzene známe. Ako samostatné celky sú komplexné a živé, no ani jeden nevie existovať bez toho druhého. Súkromný a kolektívny priestor vytvára svety, ktorých hranice sa konštantne prelínajú, schádzajú, rozchádzajú či komunikujú medzi sebou. Návrh bývania nadväzuje na myšlienku, že interiér a exteriér sú vlastne jeden balík. Ich hranice sa pomyselne stierajú a myšlienka komunity naberá na väčšom význame, pretože je otvorená všetkým ľuďom a rešpektuje súkromie a kolektívnosť.
Description
Citation
MIČUNDOVÁ, K. Udržitelné bydlení a hraně individuálního a kolektivního prostoru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Mg.A. Markéta Zdebská (předseda) Mgr. Ing. Jan Malý Blažek (člen) Ing. arch. Martin Pavlun (člen) Ing. Zdeněk Vejpustek, Ph.D. (člen) MArch Ing.arch. Ing. Jiří Vítek (člen)
Date of acceptance
Defence
Studentka představila projekt. Byly přečteny posudky. Studentka zareagovala na otázky oponenta. Proběhla společná debata, ve které účastníci hodnotili projekt kladně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO