Brno žije na Veveří

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Cílem této práce je nalezení urbanistického řešení stávající periferie uprostřed města. Problém je řešen pomocí ucelené kompozice staveb a jejich smíšenou funkcí. Tento systém evropských ulic je po staletí ověřen, proto byla snaha jej zakomponovat do moderního města.
The aim of this work is to find an urban solution of the existing periphery in the middle of the city. The problem is solved by a comprehensive composition of buildings and their mixed function. This system of European streets has been proven for centuries, so an effort was made to incorporate it into a modern city.
Description
Citation
FRIMMEL, M. Brno žije na Veveří [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. arch. Lubica Vitková (předseda) Ing. arch. David Prudík (člen) Ing. arch. Pavel Bainar (člen) Ing. arch. Jiří Knesl (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen)
Date of acceptance
Defence
Student prezentoval svou diplomovou práci. Následně reagoval na témata a dotazy vzešlé z posudků. Diskuse probíhala na téma lokálních vztahů návrhu k okolním stavbám a kompozičním osám. Následující dotazy byly k proslunění, technologickému, dispozičnímu a materiálovému řešení navržených objektů. Student obecně reagoval na dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO