Metody zvyšování rozlišení digitálních snímků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je se seznámit s metodami, které umožňují zvýšení rozlišení digitálních snímků. Také realizovat jednotlivé interpolační metody i Super-rozlišení pomocí programu Matlab a poukázání na zhodnocené výsledky. Diskutovat o možnostech použití metod Super-rozlišení pro obrazy s lékařských modalit.
The main goal of this bachelor’s thesis is acquaint with method, which enable increasing resolution digital photos. Also realize individual interpolation method and Super-resolution by the help of programme Matlab and reference on estimation record. Discuss possibility using method super- resolution for imagery with medical modality.
Description
Citation
FRANĚK, P. Metody zvyšování rozlišení digitálních snímků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Biomedicínská technika a bioinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (místopředseda) MUDr. Lenka Forýtková, CSc. (člen) Ing. Radovan Jiřík, Ph.D. (člen) Ing. Martin Vítek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise byla seznámena s posudkem vedoucího práce a oponenta. Otázka oponenta byla zodpovězena s výhradami. Do diskuze se zapojili Doc. Chmelař a Prof. Jan. Student zodpověděl otázky komise s velkými výhradami. Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO