Návrh řízení systémové instalace Loxone pro RD s FVE

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem řízení systémové instalace Loxone pro rodinný dům s fotovoltaickou elektrárnou. První část práce se zabývá charakteristikou systému Loxone a jeho jednotlivých zařízení. Druhá část je již zaměřena na návrh algoritmu a realizaci řízení osvětlení, stínění, vytápění a vnitřního prostředí budovy v programu Loxone Config.
This master's thesis deals with a management proposal of Loxone system installation for a family house with a photovoltaic power plant. The first part of thesis deals with the characteristics of the Loxone system and its individual devices. The second part is already focused on the design of the algorithm and the implementation of the lighting, shading, heating and indoor environment of the building control in the Loxone Config program.
Description
Citation
KOŘÍNEK, T. Návrh řízení systémové instalace Loxone pro RD s FVE [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Petr Toman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Mastný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Branislav Bátora, Ph.D. (člen) doc. Ing. Petr Baxant, Ph.D. (člen) doc. Ing. Karel Katovský, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ilona Lázničková, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Radil, Ph.D. (člen) doc. Ing. David Topolánek, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-06
Defence
Student seznámil komisi se svou diplomovou prací na téma Návrh řízení systémové instalace Loxone pro RD s FVE. S posudky seznámil komisi vedoucí práce Ing. Bátora. Student odpověděl na dotazy oponenta a vedoucího práce. Docentka Lázničková upozornila na formální nesrovnalosti v práci a měla dotaz k vývojovým diagramům a jejich použití v práci. Ing. Ptáček upozornil na ekonomickou stránku systémových instalací v porovnání se stránkou komfortu a pohody uživatele. Docent Baxant vznesl dotaz k vlastnostem použitého systému.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO