Optické senzory na bázi perovskitových materiálů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom tejto diplomovej práce je zoznámiť sa s problematikou perovskitových materiálov, poskytnúť základné údaje o perovskitových materiáloch a preskúmať ich potenciálne využitie v optických senzoroch. Diplomová práca sa taktiež zaoberá sledovaním vzorky z hľadiska dlhodobej stability. Rozbor nameraných charakteristík a vlastností perovskitov je takisto obsiahnutý v tejto práci, spolu s popisom metód, ktoré sa používajú na testovanie a vyhodnocovanie perovskitov.
The aim of this Master´s thesis is to frame the concept of perovskite-based materials, provide basic information about perovskite-based materials and scrutinize their potential in terms of optical sensors manufacturing. The thesis also deals with monitoring of the sample in terms of long-term stability. The analysis of measured characteristics and their properties is included in this semester thesis as well, along with the methodology of testing and evaluating of the results.
Description
Citation
FRKÁŇ, L. Optické senzory na bázi perovskitových materiálů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
prof. RNDr. Petr Vanýsek, CSc. (předseda) doc. Ing. Vítězslav Novák, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Kristýna Jandová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Starý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-07
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky komise k obhajobě: 1. V grafu jste použil rozdíl v dB. Proč právě v těchto jendotkách? 2. Co v grafu 2 na ose y znamená "IPCE"? 3. Co znamená zkratka IPCE?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO