Návrh bezdrátového komunikačního rozhraní s PC pro emulační platformu určenou k modelování integrovaných obvodů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V design centru Onsemi v Rožnově pod Radhoštěm využívají pro ověření funkce a ladění některých integrovaných obvodů emulační platformu s FPGA, jejíž součástí je rozhraní modelující konfigurační pojistky pomocí fyzických spínačů. Pro čipy s velkým počtem pojistek je využití tohoto rozhraní pracné a náchylné na chyby, proto se tato práce zaobírá možnostmi vytvoření bezdrátového konfiguračního rozhraní, které by bylo ovládáno z PC.
In the design center of Onsemi in Rožnov pod Radhoštěm, they use an emulation platform based around an FPGA for verification and debugging tasks for certain integrated circuits, and it's equipped with an interface that models an IC's configuration fuses with physical switches. For ICs with large fuse counts, working with this interface is tedious and error-prone, which has lead to this thesis investigating the possibilities for creating a wireless configuration interface that would be controlled by a PC.
Description
Citation
BENC, M. Návrh bezdrátového komunikačního rozhraní s PC pro emulační platformu určenou k modelování integrovaných obvodů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. František Urban, CSc. (předseda) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Dalibor Biolek, CSc. (člen) doc. Ing. Jiří Háze, Ph.D. (člen) Ing. Alexandr Otáhal, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále zodpověděl otázky členů komise: Jaké typy obvodů budou emulovány? Jaké třída Bluetooth byla zvolena?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO