Analýza, výběr a implementace ERP systému ve společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato práce se věnuje analýze, výběru a implementaci ERP systému ve společnosti Conteg spol. s r.o. a skupině CONTEG. V první části práce je vypracována analýza problému a současné situace společně s vyhodnocením. Dále jsou blíže popsány požadavky společnosti na nové řešení. Následující část práce je věnována výběru zhotovitele požadovaného řešení ve výběrovém řízení a jeho zhodnocení. Návrhová část práce je věnována zejména síťové analýze PERT a analýze rizik. V implementační části práce je popsán proces implementace systému. Blíže je zde rozepsáno napojení Karat ODM (optimalizace dělení materiálu) na software TruTops FAB, který ovládá automatický sklad a děrovací lisy včetně zhodnocení přínosů a porovnání s předchozím řešením.
This thesis deals with analysis, selection and implementation of ERP system in Conteg spol. s r.o. and CONTEG group. In the first part of the thesis is analyzed the problem and the current situation together with the evaluation. Furthermore, the company's requirements for a new solution are described. The following part of the thesis is devoted to the selection of the contractor of the required solution in the tender and its evaluation. The design part of the thesis is devoted mainly to network analysis PERT and risk analysis. The implementation part of the thesis describes the process of system implementation. The Karat ODM (Material Cutting Optimization) connection to TruTops FAB software, which controls automatic warehouse and punch presses, including benefit evaluation and comparison with previous solutions, is described in more detail.
Description
Citation
KOSTKUBA, P. Analýza, výběr a implementace ERP systému ve společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jiří Karásek, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Eva Michalíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno. Ing. Smolíková - Připomínky k síťovému grafu a jeho kritické cestě. Ing. Smolíková - S kým jste konzultoval nedodržení časového plánu s pravděpodobností 0,6? - odpovězeno Ing. Smolíková - Co chápete pod pojmem časový harmonogram? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO