Spokojenost zaměstnanců a motivační systém firmy a návrhy na zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá spokojeností zaměstnanců a motivačním systémem vybrané společnosti. v pěti logických částech se práce postupně zaměřuje na uvedení do problematiky, literární rešerši, kde se věnuje motivaci zaměstnanců, komunikaci, pracovišti a kolektivu a zaměstnaneckým benefitům. Ve stěžejní části práce je popsán návrh a realizace dotazníkového šetření, vyhodnocení výsledků a zhodnocení motivačního systému firmy. Na základě těchto poznatků je realizován návrh možných zlepšení konkrétních oblastí.
The thesis deals with employee satisfaction and motivation system of the selected company. In five logical parts, the thesis gradually focuses on the introduction to the issue, literature research, where it discusses employee motivation, communication, workplace and team and employee benefits. The main part of the thesis describes the design and realizationof the questionnaire survey, the evaluation of the results and the assessment of the company's motivation system. Based on these findings, a proposal for possible improvements in specific areas is implemented.
Description
Citation
HUDEC, J. Spokojenost zaměstnanců a motivační systém firmy a návrhy na zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Jak může společnost, aniž by diskriminovala určitou část uchazečů z hlediska věku, obsadit pracovní místa do 35 let? - zodpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D. - Proč by bylo zavedení 13.platu motivující a proč by bylo vhodné jej rozdávat všem? Co jsou podle Vás flexibilní benefity? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO