Optimalizace systému odměňování pro zvýšení motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá optimalizací systému odměňování se zaměřením na motivaci zaměstnanců ve vybrané společnosti. Úvodní část práce představuje teoretická východiska v oblasti motivace, spokojenosti a odměňování. Praktická část je tvořena zhodnocením současného systému odměňování. Pro získání informací je použito dotazníkového šetření u stálých zaměstnanců a rozhovoru s pracovníkem. Výstupem práce jsou návrhy na zlepšení stávajícího systému odměňování se zaměřením na zvýšení motivace zaměstnanců.
The master‘s thesis deals with optimizing of the reward system with a focus on the motivation of empoyees in the selected company. The introductory part concerns its theoretical background on the motivation and a reward system. The practical part contains evaluation of the current reward system. To get needed informations was used survey research of permanent employees and interview with employee. Outcome of this work are proposals to improve the current condition of the reward system with a focus on increasing employee motivation.
Description
Citation
STRÝČKOVÁ, A. Optimalizace systému odměňování pro zvýšení motivace zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2022-06-09
Defence
Vedoucí práce - odpovězeno Oponent práce - odpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Společnost si nepřála být jmenována? - jednoznačné indicie k rozpoznání. Co mi jako zaměstnavateli přinesou nové benefity? Zvýší se výkonost? Jste schopná to vyčíslit?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO