Analýza vybraných forem emocionálního násilí ve firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vybraných forem emocionálního násili ve vybrané firmě. Konkrétně se věnuje mobbingu, bossingu a sexuálnímu obtěžování. Teoretická část vymezuje základní terminologii. Praktická část zjišťuje a analyzuje současný stav mobbingu, bossingu a sexuálního obtěžování, vyhodnocuje výsledky šetření a formuluje návrhy na zlepšení aktuálního stavu.
Diploma thesis is focusing on work analysis of concrete forms of emotional abuse in concrete company, examining concretely mobbing, bossing and sexual harassment. Theoretic part defines basic terminology. Practical part is focusing on discovery and analysis of current state of mobbing, bossing and sexual harassment in the workplace, evaluates results of research and formulate recommendations.
Description
Citation
KADEROVÁ, M. Analýza vybraných forem emocionálního násilí ve firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-09
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Průměrný věk je v práci zmiňovaný 28 let, souvisí obtěžování pracovníků na pracovišti s věkem a popřípadě jak? - zodpovězeno prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. - Jak to vypadá s firmou o vstupu na burzu? - zodpovězeno doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. - Co je na tomto tématu "obtěžování na pracovišti" subjektivní téma? Jak se v řízení této problematiky zachází v případě výskytu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO