Motivace a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o motivaci a odměňování zaměstnanců vybrané společnosti, která si pro tyto účely přála zůstat v anonymitě. Práce je rozčleněna do tří částí. V první části jsou shrnuty teoretické poznatky týkající se daného tématu, které vedou ke zpracování následující analytické části. V té se nachází analýza společnosti se zaměřením na systém motivace a odměňování pracovníku a následné dotazníkové šetření mezi zaměstnanci. Na základě zjištěných skutečností jsou v poslední části stanoveny návrhy a opatření vedoucí ke zvýšení spokojenosti zaměstnanců a jejich motivace.
This diploma thesis deals with the motivation and remuneration of employees in the company, which wished to remain anonymous for these purposes. The work is divided into three parts. The first part summarizes the theoretical knowledge related to the topic, which leads to the processing of the following analytical part. There is an analysis of the company with a focus on the system of motivation and remuneration of the employee and a subsequent questionnaire survey among employees. Based on the findings, the last part sets out proposals and measures to increase employee satisfaction and motivation.
Description
Citation
HLAVAČKOVÁ, K. Motivace a odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - Ing. Martin Mahel, Ph.D. - Jak bude firma financovat náklady na nevrhované benefity? Jaká je výnosová stránka těchto návrhů pro firmu? Myslíte si, že pokud manažerovi firma zaplatí masáž 4x za rok, že je to dostačující? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO