Návrh komunikačního mixu vybraného podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem diplomové práce je navrhnout východiska pro zlepšení stavu komunikačního mixu ve společnosti KOVO NOVÁK, s.r.o., které umožní lepší komunikaci se zákazníky a zvýší povědomí o podniku. V první části práce jsou vysvětleny základní pojmy v oblasti marketingu a marketingové komunikace. Druhá část je zaměřena na provedení externích a interních analýz na základě kterých je zhodnocen současný stav podniku a zjištěny nedostatky. Ve třetí části práce jsou zpracovány vlastní návrhy, které povedou ke zlepšení marketingové komunikace podniku.
The object of the diploma thesis is to propose a starting point with which to improve the state of communication mix in the company KOVO NOVÁK, s.r.o., which will provide a better connection with customers and understanding of the company. The first part of the paper explains basic marketing concepts and communication. The second section provides an internal and external analysis based on the current state of the company and its shortcomings. The final segment proposes improvements to marketing communication of the company.
Description
Citation
KESSLEROVÁ, S. Návrh komunikačního mixu vybraného podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Michal Karas, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázka oponenta - odpovězeno Ing. Procházková - Vysvětlete prosím náklady na správu profilu společnosti na sociálních sítích. - Odpovězeno doc. Zich - Vysvětlete hodnoty v návrhu přínosů. Jak se přistupuje k hodnocení efektivnosti reklam na sociálních sítích? Jak je na tom konkurence se správou sociálních sitích? Jaké jsou specifika reklam na B2B segmentu? - Částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO