Marketingový mix konkrétní společnosti

No Thumbnail Available
Date
Authors
Vidlička, Václav
ORCID
Advisor
Mráček, Pavel
Referee
Hegrová, Veronika
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na konstrukci nového produktu společnosti, a jeho následné zavedení na příslušný trh služeb. Tvorba a návrh jsou zpracovány na základě kvalitativního výzkumu. Práce obsahuje jak výzkumnou a analytickou část, tak část podrobně zpracovaného vlastního návrhu produktu a jeho zavedení na příslušný trh. V práci jsou také velmi výrazně použity metody na základě analýzy marketingového mixu společnosti. Závěrem je v práci uvedeno ekonomické zhodnocení produktu samotného.
This master thesis focuses on the design of a new product and its subsequent introduction into the relevant service market. The creation and design are based on qualitative research. The thesis contains both research and analytical part and part of the detailed design of the product and its introduction to the relevant market. The thesis also makes significant use of methods based on the analysis of the company's marketing mix. Finally, the thesis presents an economic evaluation of the product itself.
Description
Citation
VIDLIČKA, V. Marketingový mix konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-09
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno doc. Bartoš: Tabulky máte nejednotným stylem, proč? Kde všude má společnost pobočky? Kolik se pohybuje cena za metr čtvereční u bytů/domů? V jaké období jste tyto finance zpracovával? - odpovězeno doc. Kaňovská: Jak testujete landing page, který uvádíte na str. 111? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO