Vymezení a rozvoj nové značky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca je zameraná na tvorbu a rozvoj novovznikajúcej značky pražiarne výberovej kávy v Brne. Dôvodom tvorby je vlastná motivácia autorky podložená aktuálnou a relevantnou analýzou, a to hlavne v oblasti trhu s kávou, jeho vývoja a trendov, konkurencie, potenciálnych zákazníkov a iných faktorov, ktoré novú značku pri vstupe na trh môžu ovplyvniť. Jednotlivé analýzy a návrhy sú vypracované za pomoci metód a nástrojov vysvetlených v teoretickej časti. Vytvorený návrh slúži ako rámcový podklad pre rozvoj takej značky do budúcna, ktorá bude konkurencieschopná a naplní požiadavky zákazníka.
This master thesis focuses on the specification and development of a new specialty coffee roasters brand based in Brno. Reason behind the thesis is the author’s own motivation supported by current and relevant analysis, especially in the field of the coffee market, its development and trends, competition, potential customers and other factors, that might affect the new brand when entering the market. Chosen analysis and proposals are using methods and tools explained in the theoretical part. Presented proposal serves as a framework for the future development of a brand that will be competitive and will meet customer requirements.
Description
Citation
COMPELOVÁ, N. Vymezení a rozvoj nové značky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Michal Karas, Ph.D. (místopředseda) Ing. Karel Kuba, DiS. (člen) Ing. et Ing. Kateřina Procházková, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky oponenta - Odpovězeno Otázka vedoucího - Odpovězeno Ing. Milichovský - Z hlediska sociálních faktorů, jaké jsou trendy ve spotřebě kávy? - Odpovězeno doc. Karas - Do jaké cenové relace cílíte při výběrové kávě? - Odpovězeno Ing. Kuba - Porovnání trhu kávy v Brně a Praze. - Odpovězeno Ing. Procházková - Při analýze konkurence jste osobně vyzkoušela všechny? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO