Návrh projektu založení logistického centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se věnuje problematice projektového řízení. Konkrétně se jedná o návrh projektu založení logistického centra ve společnosti KRÁLOVOPOLSKÁ, a.s. K vypracování projektu je využito metod a technik projektového řízení. Teoretická část se zabývá základními metodami, technikami a poznatky z projektového řízení, které jsou následně prakticky využity v části analytické a návrhové. Nejprve je společnost představena, poté je zpracováno ověření příležitosti pro projekt a zhodnocení proveditelnosti a poté je vypracován samotný návrh projektu. Tato část se skládá z řízení času, řízení zdrojů, řízení rizik a řízení nákladů projektu. K vypracování časové analýzy je využit program Microsoft Project. A v neposlední řadě práce obsahuje přínosy návrhů řešení.
The diploma thesis is devoted to the problem of project management. It is a project proposal of the logistics centre establishment in the company KRÁLOVOPOLSKÁ, a.s. To develop the project proposal, there are used project management methods and techniques. The theoretical part deals with the basic methods, techniques and knowledge of project management, which are then practically used in the analytical and design part. First, the company is introduced, then the project opportunity validation and feasibility assessment is developed, and then the actual project design is developed. This part consists of time analysis, resource analysis, risk analysis and project cost analysis. Microsoft Project is used to develop the time analysis. And last but not least, the thesis includes the benefits of the proposed solutions.
Description
Citation
JUCHOVÁ, B. Návrh projektu založení logistického centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Petr Jalůvka (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-08
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ing. Jalůvka: S kým jste konzultovala specifické informace v daném podniku, směřované k Vašim výstupům? Vysvětlete Váš přístup k cenotvorbě u paletových pozic. Je zde dodatečná přidaná hodnota pro potenciálního zákazníka? - odpovězeno Ing. Kruntorádová: Plánujete pro firmu pořizovat dlouhodobý majetek. Na s. 95 uvádíte kalkulaci provozních nákladů a uvádíte další provozní náklady v dané výši - co si pod uvedenými náklady představíme? Pokud pořizujeme dlouhodobý majetek, jak ovlivní odpisy výsledek ekonomického zhodnocení? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO