Návrh na zlepšení marketingové komunikace konkrétní společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje předně na vysvětlení problematiky marketingové komunikace v části teoretické. V praktické části aplikuji teorii na konkrétní podnik. Zaměřuji se na analýzu aktuální situace e-shopu Spavín a v navrhuji zlepšení v oblasti marketingové komunikace, které by mohly tomuto e-shopu prospět a posílit ho.
Bachelor thesis is firstly focusing on explain issues of marketing communication in theoretical part. I apply theory from theoretical part on the company in practical part. I focus on analysis of the current situation of the e-shop Spavín. I also propose marketing improvement that could make this e-shop stronger.
Description
Citation
ROMANOVÁ, E. Návrh na zlepšení marketingové komunikace konkrétní společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mucha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-14
Defence
otázka vedoucího práce: Doporučila byste pro obchody typu jako je analyzovaný nějaký z offline nástrojů marketingové komunikace pro zvýšení povědomí o společnosti a její nabídce? Zodpovězeno. Otázka oponenta: V jakým časovém horizontu předpokládáte nárůst povědomí o e-shopu s vlivem na zvýšení objednávek? Kdo by byl realizátor navržených opatření? Zodpovězeno. doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. - V práci jste se zaměřila na náklady, bohužel postrádám pohled na výnosy. Prosím zdůvodněte. Částečně zodpovězeno. Ing. Martin Mucha, Ph.D. - Za jakým účelem byl proveden mystery shopping a kdo byl plátce nákladů za mystery shopping? Zodpovězeno. Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Zjišťovala jste v jaké výši youtubeři očekávají odměny a jaký byl zdroj informací? Zodpovězeno (zjišťění neproběhlo).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO