Webová aplikace pro plánování svozu frakcí odpadu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této závěrečné práce je vytvořit webovou aplikaci pro podporu plánování svozu odpadu s důrazem na přívětivé uživatelské rozhraní a variabilitu z pohledu nastavitelnosti okrajových podmínek úlohy. Vývoj aplikace navazuje na vytvořené modely a algoritmy z problematiky nakládání s odpadem, přináší pro koncové uživatele nástroj, který jim umožní nad těmito daty, modely, a algoritmy pracovat. V teoretické části je přiblížena problematika třídění a svozu odpadu. V praktické části je řešen vývoj webové aplikace od základního konceptu přes použité technologie až po detaily samotné implementace.
The aim of this thesis is to develop a web application to support the planning of waste collection with an emphasis on a user-friendly interface and variability in terms of configurability of task boundary conditions. The development of the application builds on models and algorithms developed in the field of waste management. The application will be a tool for end users to work with these data, models, and algorithms. In the theoretical part, the issues of waste sorting and collection are presented. The practical part deals with the development of the web application from the basic concept, through the technologies used, to the details of the actual implementation.
Description
Citation
KUBOWSKÝ, J. Webová aplikace pro plánování svozu frakcí odpadu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Dagmar Janáčová, CSc. (předseda) prof. RNDr. Ing. Miloš Šeda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Renata Wagnerová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (člen) doc. Ing. Simeon Simeonov, CSc. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Student prezentoval výsledky své práce. Reagoval na otázky oponenta a členů komise ohledně problematiky svozu odpadu a konkrétního účelu výsledků práce s navázáním na jiné závěrečné práce a projekty ÚAI a ÚPI.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO