Návrh a vytvoření diagnostické obrazovky pro řídící systém Heidenhain

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh a realizace sady obrazovek k oživovacím, diagnostickým a servisním účelům. Obrazovky budou vytvářeny pro CNC systémy Heidenhain a měly by poskytovat základní informace o stavu stroje a jeho částech. Cílem je usnadnit a urychlit práci techniků při stavbě, seřizování a servisních zásazích.
The subject of the thesis is the design and implementation of a set of screens for adjustment, diagnostic and service purposes. The screens will be created for Heidenhain CNC systems and should provide basic information about the state of the machine and its parts. The aim is to make the work of technicians easier and faster during build, set-up and service interventions.
Description
Citation
NAVRÁTIL, M. Návrh a vytvoření diagnostické obrazovky pro řídící systém Heidenhain [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Miluše Vítečková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jan Roupec, Ph.D. (místopředseda) prof. RNDr. Ing. Jiří Šťastný, CSc. (člen) prof. RNDr. PaedDr. Eva Volná, PhD. (člen) doc. Ing. Miloš Hammer, CSc. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Student představil svou závěrečnou práci a seznámil komisi se svými výsledky. Poté úspěšně zodpověděl otázky oponenta a následující dotazy komise: Jak je to s nastavením automatického provozu? Jak je to s funkčností a využitím v reálném provozu? Do jaké míry probíhala práce samostatně?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO