Nízkofrekvenční předzesilovač s přepínačem vstupů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a konstrukcí nízkofrekvenčního stereofonního předzesilovače s digitálně řízeným přepínačem osmi stereofonních vstupů s různou vstupní citlivostí. V práci je kladen důraz na kvalitu poslechu danou nízkými přeslechy mezi kanály, velkým odstupem signálu od šumu a nízkým zkreslením. Součástí návrhu je předzesilovač s kmitočtovou korekcí RIAA pro možnost přímého připojení přenosky gramofonu.
This bachelor thesis is about the design and construction of a low-frequency stereo preamplifier with a digitally controlled switch of eight stereo inputs with different input sensitivities. In this task is the most important the quality of listening due to low crosstalk between channels, high signal-to-noise ratio and low distortion. The design includes a preamplifier with RIAA frequency correction for the possibility of direct connection of phono cartridge
Description
Citation
TLAMKA, V. Nízkofrekvenční předzesilovač s přepínačem vstupů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Křivík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jitka Brüstlová, CSc. (člen) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Levek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Dále odpověděl na otázky komise: Otázka: chaos vodičů v zařízení, má to nějaký vliv? Odpověď: vodiče jsou stíněné, nemá Otázka: Jaké jsou plány se zařízením? Odpověď: Bude se využívat v domácnosti
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO