Informační a komunikační technologie v jazykovém vzdělávání na VŠ

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je rešerše vhodných a kvalitních softwarových nástrojů, které mohou být použity jako podpůrný element v jazykovém vzdělávání na univerzitách. Rešerše se také zaměřila na softwarové řešení, které lze také použít jako parciální nebo komplexní náhradu prezenční výuky. Práce obsahuje úvod do problematiky, definici a rozdělení základních skupin softwarů a rešerši software s jejich detailním popisem.
The subject of this bachelor thesis is a search for suitable and high-quality software tools that can be used as a support element in language education in universities. The search also focused on software solutions that can also be used as a partial or complex replacement for classroom-based teaching. The thesis introduces the topic, definition and basic division of language learning software and software search with their detailed description.
Description
Citation
ŠMARDA, P. Informační a komunikační technologie v jazykovém vzdělávání na VŠ [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Angličtina v elektrotechnice a informatice
Comittee
doc. PhDr. Milena Krhutová, Ph.D. (předseda) Mgr. Miroslav Kotásek, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Jaroslav Boušek, CSc. (člen) Mgr. Bc. Magda Sučková, Ph.D. (člen) Mgr. Pavel Sedláček (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Student přednesl zdařilou obhajobu, kvalitní angličtinou a vyčerpávajícím způsobem zodpověděl otázky oponentky vč. doplňujících a dovysvětlujících okázek, ač jeho odpovědi oponentku ne zcela neuspokojily. Po dlouhé diskusi, se s přihlédnutím k obhajobě a zvážení závažnosti chyb, komise přiklonila ke známce vedoucího práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO