Návrh komunikačního systému společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem a následnou implementací komunikačního systému. Nejprve popisuje teorii potřebnou pro zvládnutí návrhu a implementace a dále popisuje současný stav komunikačního systému v dané společnosti. Ve vlastním návrhu je vybíráno ze tří možností řešení a dále se zaměřuje na řešení od společnosti Cisco.
This diploma thesis contains the design and follows up with the implementation of a communication systém. Firstly, it describes the theory needed for a succesful design and implementation and then shows the actual state of the communication systém in the organization. The design of the communication system consists of a choice between three seperate options and then focuses on the chosen option from Cisco company.
Description
Citation
VAVŘÍK, R. Návrh komunikačního systému společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky vedoucího diplomové práce: 1. Byl Váš návrh vedením organizace přijat? Jaký je průběh případné implementace? - Odpovězeno 2. Jaký byl důvod organizace pro volbu systému Cisco? - Odpovězeno Otázky oponenta diplomové práce: Kapitola zhodnocení variant konečného řešení implementace VoIP telefonie je uvedeno, že cena řešení pro společnost není rozhodujícím prvkem, a proto jí nebrala v potaz. Tato věta je zavádějící a proto doporučuji při obhajobě diplomové práce blíže specifikovat a vysvětlit hlavní kritéria výběru technologie a řešení. - Odpovězeno Otázky Komise: Bez dotazu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO