Aplikace fuzzy logiky pro vyhodnocení zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této diplomové práci jsou využity prostředky fuzzy logiky pro hodnocení výhodnosti zaměstnanců. Pro tyto účely byl vytvořen model, který má pomáhat při rozhodování o tom, zdali se zaměstnanec firmě vyplatí. Vlastní návrh řešení je vytvořen v prostředí MS Excel a MathWorks MATLAB. Následné vyhodnocení zaměstnance se opírá právě o výsledky dosažené z těchto řešení.
In this diploma thesis, the means of fuzzy logic are used to evaluate the usefulness of employees. For this purpose, a model has been created to help decide whether an employee is worth for the company. The actual solution design is created in MS Excel and MathWorks MATLAB. The subsequent evaluation of the employee is based on the results achieved from these solutions.
Description
Citation
GANZWOHL, J. Aplikace fuzzy logiky pro vyhodnocení zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Zuzana Janková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-15
Defence
Otázky oponenta - odpovězeno. Ing. Jiří Kříž, Ph.D. - Jak souvisí využité analýzy se zkoumanou problematikou? - částečně odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO