Výběr a implementace informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu vybrané společnosti a na základě provedené analýzy návrhem, výběrem a implementací informačního systému. Diplomová práce nejprve vysvětluje teoretická východiska a klíčové pojmy pro výběr informačního systému a analýzu společnosti. Následně popisuje současný stav řízení společnosti, požadavky na informační systém a výsledky analýz. Na základě výsledků analýz a požadavků společnosti dojde k výběru konkrétního řešení a jeho integraci.
The diploma thesis focuses on analysis of selected company and based on results of the analyses the design, selection and solution’s implementation plan are described. At first the thesis describes theoretical background a keywords of information systems and company analysis. Then the current way of organizing and managing company, requirements on new information system and analyses results are specified. Last chapter of the thesis covers selecting the optimal solution and integrating it to company’s management.
Description
Citation
KACHLÍK, J. Výběr a implementace informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Rostislav Tesař (člen) Ing. Petr Sedlák (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky vedoucího práce: nejsou Otázky oponenta práce: zodpovězeno Ing. Neuwirth: Jsou všechny Vámi zmíněné požadavky pro výběr nového IS stejně významné, nebo jsou některé významnější? - zodpovězeno Ing. Neuwirth: Které produkty jste zařadil do hrubého výběru a proč? - zodpovězeno Ing. Tesař: O kolik klientů se stará zmíněných 25 zaměstnanců? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO