Mezinárodní marketingový mix vinařství pro vstup na polský trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaobírá problematikou současného stavu mezinárodního marketingového mixu Zámeckého vinařství Bzenec s.r.o., které se chystá vstoupit na polský trh. Práce specifikuje motivy vinařství pro vstup na polský trh, obsahuje návrhy vhodného vstupu na tento trh. Jejím součástí je také propracování mezinárodního marketingového mixu společnosti a na základě výzkumu v oblasti konkurenčních cen a nabídek, zejména v polském retailu, navrhnutí produktových řad vín, které budou na základě zjištění informací nejvíce vhodná pro polský trh.
This diploma thesis deals with the current state of the international marketing mix of Zámecké vinařství Bzenec s.r.o., which is about to enter the Polish market. The thesis specifies the motives of the winery for entering the Polish market, contains a proposal for a suitable entry into this market. Diploma thesis also includes the elaboration of company’s international marketing mix. Based on the research into competition pricing especially in the Polish retail, the most suitable product lines will be proposed for this type of market.
Description
Citation
SEČKA, V. Mezinárodní marketingový mix vinařství pro vstup na polský trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Otázky vedoucí práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. - Jaké množství produkce vín by se expanze do zahraničí vyplatila? Jaké výstupy a poznatky máte z propagace v USA? - zodpovězeno doc. Ing. Hromádka, Ph.D. - Máte představu jaký by mohl být poměr exportu na úrovni tuzemské distribuce? -zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO