Mezinárodní marketingový mix společnosti vstupující na zahraniční trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou mezinárodního marke- tingového mixu české společnosti vstupující na maďarský trh. První část práce se zabývá teoretickými poznatky a pojmy týkající se vstupu na zahraniční trh a marketingu, které dále využívá v praktické části práce. Analytická část práce se věnuje vyhodnocení současné situace společnosti a popsání jejího marketingového mixu. Taktéž je popsán maďarský trh a jeho specifika. Na základě výsledků analytické části je zpracována část návrhová, která obsahuje doporučení pro jednotlivé nástroje marketingového mixu při vstupu na maďarský trh.
The diploma thesis focuses on the issue of the international marketing mix of a Czech company entering a Hungarian market. The first part of the thesis describes theoretical knowledge on the topic of entering a foreign market and marketing, on which further parts are based. The analytical part describes the current company state, its marketing mix and specifics of the Hungarian market. Based on the results of the analytical part, the final part of the thesis provides suggestions for the international marketing mix of the company while entering a Hungarian market.
Description
Citation
KREMLÁČKOVÁ, T. Mezinárodní marketingový mix společnosti vstupující na zahraniční trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-13
Defence
Otázky vedoucí práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. - Jaká je návratnost investic do vašich návrhů v diplomové práci? - zodpovězeno Ing. Nina Bočková, Ph.D. - Kde jste zjistila, že maďarský zákazník je citlivý na cenu? Budete dávat navrhovano množstevní sleva do každé objednávky? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO