Návrh dílčí části informačního systému

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou stávajícího stavu a návrhem s následnou implementací dílčí části informačního systému ve spolupráci s integrací na stávající ERP systém. Touto dílčí částí informačního systému je výrobní informační systém (MES) pro pletárnu. V rámci návrhové části práce je popsán vybraný systém a jednotlivé aplikace doporučené k implementaci doplněné o analýzy a podklady k následné realizaci.
The diploma thesis deals with the analysing of the current state and the design with the subsequent implementation of a partial segment of the information system in cooperation with the integration into the existing ERP system. This part of the information system is the production information system (MES) for a knitting hall. The design segment of the thesis describes the selected system and individual applications recommended for implementation, supplemented by analyses and materials for subsequent implementation.
Description
Citation
NOBSTOVÁ, L. Návrh dílčí části informačního systému [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr. (předseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Mgr. Martina Bobalová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky komise: Ing. Lenka Smolíková, Ph.D.: SLEPT analýza - na základě čeho jste vyvodila, že stávající vláda nenaznačuje výraznou stabilitu? - odpovězeno Jak se analýza PERT projevila v analýze rizik? - odpovězeno prof. RNDr. Zdeněk Pospíšil, Dr.: Stávající vládou myslíte tu stávající nebo tu z doby, kdy jste začínala psát práci? - odpovězeno doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D.: Uvádíte, že bude potřeba po zavedení systému méně lidí - je to Váš dojem nebo to máte nějak vyčíslené? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO