Investiční portfolio a jeho tvorba

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá hodnocením a komparací výkonnosti nemovitostních podílových fondů a nemovitostních ETF. Představeny jsou jejich základní principy a rozdíly s důrazem na výhody a nevýhody pro potencionální investory. Na závěr jsou fondy seřazeny podle vybraných ukazatelů a je formulováno investiční doporučení.
The diploma thesis deals with the evaluation and comparison of the performance of real estate mutual funds and real estate ETFs. Their basic principles and differences are presented with a focus on their advantages and disadvantages for potential investors. At the end, selected funds are ordered by using selected indicators and investment recommendation is formulated.
Description
Citation
LEVÍČEK, M. Investiční portfolio a jeho tvorba [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-14
Defence
Otázky vedoucího: zodpovězeno Otázky oponenta: zodpovězeno prof. Škapa: Jaká je Vaše přidaná hodnota pro diplomovou práci? částečně zodpovězeno prof. Škapa: Jaký je vzorec směrodatné odchylky? částečně zodpovězeno prof. Škapa: Jak jste vypočítal riziko? částečně zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO